Uitslag nacht koppel 2024

Dit jaar was net als vorig jaar het van Starkenborghkanaal de locatie alleen een ander stuk ervan. Dit jaar zouden we vissen nabij Gaarkeuken.

Om 19:00 zouden we gaan loten. Maar omdat iedereen rond 18:30 al aanwezig was zijn we hier eerder mee begonnen. Onder het loten werdt er verteld dat er veel paling gevangen werd maar ook wel een brasem.

Om 20:00 luide het start signaal en werdt er stevig aangevoerd in zeer stormachtige omstandigheden. Na het aanvoeren gingen de beaasde hengels te water in de hoop op paar brasems. Onder het wachten op de eerste vissen werdt overal het verlichting gereed gemaakt voor de nacht.

Maar de eerste vissen lieten in sommige gevallen lang op zich wachten, heel lang er waren deelnemers die pas rond 04:00 hun eerste beet kregen. Op ander stekken werdt er wel een visje gevangen maar de beten waren zeer spaarzaam en voorzichtig.

In de loop van de nacht waren er deelnemers die vertrokken omdat ze na 6 uur vissen nog geen beet hadden of omdat er alleen maar paling op de stek gevangen werdt. Onderling was er wat contact en het bleek zeer slecht te zijn helaas. Af en toe werd er een brasem of mooie winde gevangen maar ook de paling was aanwezig op sommige stekken.

Maar ook de wedstrijden waar het moeilijk is en er weinig vis te vangen is kent winnaars. Alle deelnemers bedankt en tot volgend jaar