UITSLAG 1E COMPETITIE ZOMERWEDSTRIJD 24-03-2024

Vandaag was tijd voor de 1e wedstrijd van ons nieuw concept. Een competitie van 6 wedstrijd samen georganiseerd door 3 verenigingen HC de Blankvoorn, HSV de Dobber Finsterwolde en HC Excelsior. Door de overweldigende opgave van ruim 55 man hadden we besloten te vissen in 3 vakken. 2 vakken aan het haven kanaal en 1 vak aan het NW kanaal. Helaas hadden we zeer veel afmeldingen en bleven we over met 40 personen als nog een mooie groep voor een competitie.

Om 07:00 werd er geloot en rond 07:20 kon iedereen naar zijn stek om op te bouwen. Rond 08:00 klonk het start signaal en konden we beginnen met voeren. Ook begonnen toen de eerste buien en kwam er meer wind.

Droog is het niet meer geweest en wind stil ook niet. Op het ene parcour wind dwars er op en het andere parcours in het open veld recht in de rug.

De vaste hengel was de beste keus vandaag dat merkte we wel in de uitslag. Geen grote bonus vissen voor de feeder vissers maar wel aantallen sommige tot wel 80 vissen.

Helaas is een van onze deelnemers onwel geworden en gevallen op de steiger/in het water. Heel veel dank aan de deelnemers die deze meneer hebben geholpen. Meneer is meegenomen naar het ziekenhuis hier is zijn hand gehecht (wond door een kapotte hengel) en na een controle mocht hij weer naar huis. Volgens de laatste berichten gaat het weer goed.

Nogmaals heel veel dank aan de heren die meneer gered hebben. ❤️

Voor ons was dit de 1e keer dat we zo een wedstrijd hebben georganiseerd. Wij als besturen van de 3 verenigingen waren zeer tevreden met de opkomst en gezelligheid. Wij hopen dat alle deelnemers de gehele competitie mee gaan en we er een daverende succes van gaan maken.

‼️‼️In vervolg is het loten TOT en niet VANAF 07.00 zodat we eerder kunnen vetrekken met zijn allen‼️‼️