Uitslag 3e winterwedstrijd 28-01-2024

wij zouden naar de haven van Slochteren. Maar omdat dit zo slecht was hebben we het parcours gewijzigd naar het zuidlaardervaartje. De berichten hier waren ook niet uitmuntend maar er werdt hier in ieder geval een visje gevangen.

Om 07.30 was iedereen aanwezig en kon het loten beginnen. Bij iedereen waren de zelfde nummers favoriet 1, 2 en 3 voor aan in het kommetje. Na het opbouwen kon het om 09:00 los gaan. De casters, hennep en het voer gingen te water. En inderdaad de favoriete nummers leverden al snel wat visjes op. Hier was ook voor de andere deelnemers niet tegen te vissen. Maar gelukkig heeft wel iedereen vis weten te vangen.

In het B vak werden door twee deelnemers zelfs brasems gevangen. Ook deze waren zeer bepalend voor hun in de wedstrijd.

Al met al hebben we een zeer mooie dag gehad iedereen had vis, de zon was erbij en de sfeer was weer uitmuntend.